Weboholics er mennesker

Ligesom alle andre så gemmer der sig mennesker bag sådan et firma navn, men hvem er de?

Hvem er de der weboholics?

Jamen som allerede nævnt så er vi bare mennesker ligesom alle andre, men lidt mere præcist hvem er: "VI" så?
Vi er to unge friske nordjydske gutter som er vilde med internettet i alle dets omfang. Og det er ikke noget vi siger for sjov, faktisk er vi så vilde med internettet at vi begge har to uddannelser i internet. (det hedder det ikke, men du forstår pointen) Selve firmaet er startet sommeren 2015, så ja det er sku egentlig ret nyt. "Men hvordan kan jeg så være sikker på at de hvad de snakker om?" Det kan du ikke, men hvordan kan man nogensinde være sikker på det? - Vi har som sagt begge to dobbelt op på uddannelser omkring internettet. Vi er uddannet multimediedesignere og webudviklere. Det giver os papir på følgende færdigheder: Kommunikation, Virksomhedsanalyse, Designforståelse, Markedsforståelse, Udvikling til Web, UX design og Interface design bare for at nævne de mest væsentlige.

Nu skal det hele ikke handle om hvilke fornemme ord vi kan slynge ud omkring vores evner, vi er meget nede på jorden, det høre ligesom med til at være nordyde.
Og egentlig er vi også meget mere interesseret i at lære dig at kende frem for at snakke om os selv. Så derfor vil vi gerne invitere dig til at komme forbi til en kop kaffe og en lille snak, det har vi nemlig altid tid og lyst til. Det koster dig ikke andet end tid, og så kunne det jo være du kom her fra med et godt tilbud. Hvertfald så kom forbi og lad os lære hinanden bedre at kende.

Kristoffer Kjær Nielsen

Grafisk design og konsultering

Hvis jeg skal snakke lidt om Kristoffer, vil jeg fortælle om min opfattelse af ham (Jeg er Kasper). Kristoffer er genial når det kommer til grafik og design. Mange ville tænke jamen er han ikke bare en designer? - Øhh nej! Kristoffer er en troldmand, når jeg ser ham arbejde i fx Photoshop eller Illustrater så er det eneste jeg ser en mand der sidder og kaster tryllestøv udover skræmen og så sker der ting jeg ikke kan forklare?

Som du nok har gættet så er Kristoffer ham der står for grafikken i firmaet, for det gør han virkelig godt. Udover det så er Kristoffer vores altmuligtmand, han kan ikke sætte en hylde op, men tilgengæld har han en rigtig bred viden inden for web og her tænker jeg ikke kun på design, men også ting som SEO.

Kristoffers bedste egenskaber:

  • Webdesign
  • Grafisk design
  • SEO

Kasper Legarth

Front-end udvikling og konsultering

Kasper er vores front-end guro, og for ham er næsten intet umuligt når det kommer til front end udvikling.

Kasper er optimist, men også realist. Han ser muligheder i alt, og det er en af grundene til han gør sit arbejde så godt. Han lytter til dine ønsker og ideer, hvis ikke din problemstilling er inden for rækkevide, finder Kasper altid et alternativ – og i sidste ende bliver løsningen altid den rette til kundens ønske.

Kaspers bedste egenskaber:

  • Front-end
  • UX design
  • Kommunikation